Sunday, 26/2/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Mjekimi i magjisë … Keto janë ajetet qe lexohen
  Mjekimi i magjisë … Keto janë ajetet qe lexohen

  Mjekimi Vendos doren tek koka e semurit dhe lexon kuran me ze. “Eudhu bil-lahi minesh-shejtanirr-rraxhim min hemzihi ue nefhihi nefthihi Bismil-Lahirr-rrahmanirr-rrahim “ Lexo Suren el fatiha Bismil-Lahirr-rrahmanirr-rrahim 4 ajetet e par ate sures El-Bekare Pastaj Eudhu bil lahi minesh shejtanirr rraxhim ……………. Ajetin 102 e suren El Bekare Pastaj Eudhu bil lahi minesh shejtanirr rraxhim…

 • Sihri dhe shërimi me Kuran (pjesa e 1)
  Sihri dhe shërimi me Kuran (pjesa e 1)

  Bota e sihrit (magjisë) është bote e çudirave ku gërshetohen vërtetësia e fesë dhe bestytnitë, dija dhe aftësia me rnashtrimet (iluzionet), kurse nxitimet dhe stimulimet përputhen me qëllimet dhe synimet. Është botë e maskave të papërballueshme nga jashtë, me tërheqje magjike, kurse në esencën e saj është formë më e zezë dho më e fëlliqur e…

Rukje

Shendeti

Rubus fruticosus (manaferra)
Rubus fruticosus (manaferra)

Rubus fruticosus (manaferra) Manaferrat janë të pasura me disa substanca antioksiduese, të cilat kanë potencial mbrojtës nga kanceri, thonë studimet e fundit. Shkencëtarët nga Ohio State University kanë vërtetuar se antocianët, një grup antioksiduesish të cilët janë pjesë përbërëse e manaferrave, inhibojnë rritjen dhe stimulojnë vdekjen e qelizave kanceroze tek minjtë e sëmurë nga karcinoma…

Me Shume

Sëmundjet

 • Per kujtese me te mire
  Per kujtese me te mire

  Xhenxhefili forcon memorjen, mbajtjen permendesh dhe lufton harresen. Perdorimi: 50 gram xhenxhefil + 50 gram nga rreshira e pemes Boswellia Carterii + 50 gram fare e zeze; i bluan te gjitha imet dhe i perzien mire me 1 kg mjalt blete origjinal. Nga kjo perzierje merr vetem nje luge te vogel cdo mengjes esell, duke…

 • Menstruacionet dhe sëmundjet vaginale
  Menstruacionet dhe sëmundjet vaginale

  Disa mund të mendojnë se kthimi tek bimët për kurimin e sëmundjeve është prapambetje dhe kthim mbrapa. Madje disa mund të pyesin : Si mund të përdorim bimë të cilat i përdornin të parët tanë në një kohë që mjekësia ka bërë përparime të mëdha në lidhje me shëndetin dhe ilaçin? Ne , me rolin…

 • Abetarja Kur’anore
  Abetarja Kur’anore

  Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit Parathënie Lavdërimi i…

 • Kurani Shqip
  Kurani Shqip

  [gview file=”http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2012/11/Kurani.pdf”]      Shkarko Këtu  

Categories

Archives