Friday, 28/4/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Si ti shëroni vet fëmijët tuaj nga mësyshi?
  Si ti shëroni vet fëmijët tuaj nga mësyshi?

  Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit! Shumë fëmijë sëmuren nga mësyshi dhe familja e tyre as që kan njohuri për shërimin e kësaj…

 • Dua’ja është prej ilaçeve më të dobishme
  Dua’ja është prej ilaçeve më të dobishme

  Dua’ja është prej ilaçeve më të dobishme. Ajo parandalon fatkeqësitë, i mënjanon dhe i lehtëson në rast se ato ndodhin. Dua’ja është arma e muslimanit.Këtë fakt e mbështet edhe El-Hakimi në librin e tij të saktë “El-Mustdrek” , me anën e një hadithi të transmetuar nga Ali Bin Ebi Talibi, sipas të cilit i Dërguari…

 • Argumentet e ekzistimit dhe ndikimit të mësyshit
  Argumentet e ekzistimit dhe ndikimit të mësyshit

  Argumentet e ekzistimit dhe ndikimit të mësyshit Ashtu siç në Sherijat ka argumente për ekzistimin dhe ndikimin e sihrit, njëashtu ka argumente tekstuale në transmetimet tradicionale për ekzistimin dhe ndikimin e mëshyshit (syrit); 1. Në komentin e Kur'anit të Ibn Kethirit ceket "se Ja'kubi [alejhi selam] kur i pergatiti bijtë e vet sëbashku me Bunjaminin…

Rukje

Shendeti

Nëse dëshironi të keni një memorie më të mirë?
Nëse dëshironi të keni një memorie më të mirë?

  Nëse dëshironi të keni një memorie më të mirë, shtoni në ushqimin tuaj produkte të peshkut dhe arra.     Këto dyja, së bashku me dredhëzat dhe të verdhën e vezës, janë ndër ushqimet më të mira që ju garantojnë një kujtesë të mirë.   Nga të gjitha llojet e peshkut, është salmoni ai…

Me Shume

Sëmundjet

 • Trajtimi natyral për ndërprerjen e rënies së flokëve
  Trajtimi natyral për ndërprerjen e rënies së flokëve

  Për ndërprerjen e rënies së flokëve: Mungesa e selenit shkakton rënien e flokëve (alopeci),miopati dhe atitris. Shkencëtarët kanë zbuluat se kokërra e zezë është shumë e pasur me selen. Mënyra e të ushqyerit tonë dhe evropian është shumë e varfër me selen,kurse mungesa e tij shkakton shumë probleme shëndetësore. ”Përdorëni rregullisht këtë farë të zezë,sepse…

 • Për lehtësimin e fytit
  Për lehtësimin e fytit

  Për lehtësimin e fytit, pastrimin e grumbulluar të gëlbazez, për lehtësimin e frymarrjes, kollitjes dhe të atyre që janë me azmë: Merren dy lugë të mëdha (gjelle) nga Makthi dhe vendosën në një enë të mbushur me 250ml ujë për të u zier me Makthi, pasi të zihet, kullohet dhe hidhet në një gotë normale,…

 • T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë
  T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë

  Shërimet e reumatizmës E nxehën vajin e kokrave të zeza dhe e fërkon vendin ku ke dhimbje të reumatizmës ashtu si kur e fërkon kockën e jo lëkuren, dhe pasi të mbaroni fërkimin e pini një gotë ujë të vluar me ca pika vaji të kokrave të zeza, duke e ëmbëlsu me mjaltë këtë e…

Categories

Archives