Sunday, 26/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çaji i murrizit


Çaji i murrizit


murrizi

Çaji i murrizit mban zemrën e shëndetshme

Murrizi, është shumë i njohur në vendin tonë.Ajo që duhet theksuar, lidhet ngushtë me faktin se, murrizi nuk është vetëm një shkurre, që shërben si ushqim për kafshët, por edhe një bimë e pasur me substanca, të cilat ndihmojnë në parandalimin dhe lehtësimin e shumë sëmundjeve.

Kryesisht ndihmon të gjithë ata që kanë probleme me zemrën, pasi forcon muskujt e këtij organi dhe i siguron ritëm normal. Kjo bimë është e pasur me lëndë vepruese. Çaji ndihmon edhe kur të sëmurët ndiejnë dhimbje të zemrës.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për çfarë është veqanërisht efikas çaji Virka(lady’s mantle)
Tags:

Categories

Archives