Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
+16C

Çaj trumzi (Thyme tea)

10%
User Rating

trumza

Çaj trumzi (Thyme tea)

• Ndihmon në trajtimin e kollitjes, astmës, alergjive.
• Qetësues bronkial.
• Ndihmon në forcimin e sistemit immun.
• Ndihmon në trajtimin e infeksioneve të traktit urinar
dhe të fshikëzës.
• Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve renale(veshkëve)
dhe lehtëson dhimbjet e barkut.

image_pdf

Related Post

Tags:

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives

Categories