Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Çaj për të gjitha disponimet (FOTO)Çaj për të gjitha disponimet (FOTO)

Vetitë e cajit janë jashtëzakonisht të dobishme për organiz

min, pasi ata jo vetëm që hidratojnë trupin, por edhe ndihmojnë në eliminimin e toksinave, qetësim e relaksim.

Besoni apo jo, në botë ka më shumë se 3000 lloje cajërash, të gjithë me specifikat e tyre.

Nëse keni nevojë për gjumë, antistres, reati, energji, dhe shumë benefite të tjera, shiheni fotografinë me shpjegime dhe vendoseni një caj pas iftarit! /MESAZHI/