Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Buzeqeshja dhe heshtja


Buzeqeshja dhe heshtja


buzeqeshja dhe heshtja

Shejhu i nderuar Muhamed Sharavi, Allahu e mëshiroftë, thotë:

Përkujdesu që gojën tënde ta shfrytëzosh në dy gjëra të rëndësishme.

Ato janë: buzëqeshja dhe heshtja.

Buzëqeshjen, për t’i zgjidhur problemet.

Heshtjen, për t’i tejkaluar problemet.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Fillova të dal me një grua përveç gruas time..

Categories

Archives