Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Britani: Muslimani drejtues autobusi shpëton jetën e një gruaje britanike shtatzënë


Britani: Muslimani drejtues autobusi shpëton jetën e një gruaje britanike shtatzënë


muslimani

Gazetat britanike në titujt e tyre kanë nxjerrë emrin e Sajjad Shariff, shofer autobusi musliman britanik, pasi shpëtoi jetën e një gruaje britanike shtatzënë në Londër në momentin e lindjes së foshnjës së saj në autobus natën.

Shoferi i autobusit evakuoi pasagjerët dhe thirri një ambulancë, por për shkak të mungesës së ambulancës në dispozicion, u vonua për tridhjetë minuta, shoferi e mori gruan duke e shoqëruar deri në spital për të lindur në gjendje të mirë shëndetësore. /krenaria/

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Egjipt, namazi i Bajramit në Sheshin Tahrir

Categories

Archives