Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Breshkë gjigante në breg të detit të Shëngjinit


Breshkë gjigante në breg të detit të Shëngjinit


Një breshkë e rrallë me përmasa 1 metër është gjetur në afërsi të Kunes në Shëngjin. Prania e saj ka tërhequr vëmendjen e mbarë turistëve të pranishëm, të cilët me kureshtje janë afruar për ta parë.

breshke gjigante

Breshkat detare janë specie të rralla në Shqipëri dhe aq më tepër një breshkë e këtyre përmasave. /albeu/

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Pala shqiptare i përgjigjet me të njëjtën monedhë Athinës

Categories

Archives