Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Blero: “Të falesh xhumanë është ndjenja ma e mirë për mua”


Blero: “Të falesh xhumanë është ndjenja ma e mirë për mua”


Këngëtari Blero ka treguar se jo vetëm që është një njeri i denjët dhe i përkushtuar për familjen, por që është edhe një besimtar i devotshëm.

blero

Në rrjetin social “Twitter”, Blero ka shkruar ”para Zotit jemi të gjithë të njëjtë !!! Të falesh xhuman është ndjenja ma e mirë për mua !!!”, duke treguar kështu edhe anën e tij shpirtërore.

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Familja e deputetit të PDK-së Shaip Mujës nuk lejoi ndërtimin e xhamisë

Categories

Archives