Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bima Anis


Bima Anis


bima anis
Anis është një barishte vjetore nga familja e Umbelliferae, të familjes se bimëve si, kopër dhe karotë pastinak. Ajo ka gjethe të lehta me ngjyrë jeshile dhe lule të vogla të bardha. Bimëve kërkon një klimë të ngrohtë me një periudhë të gjatë pa acar.Është amtare në zonën e Mesdheut, por edhe sot rritet në zona të gjera të Azisë, SHBA jugperëndimore dhe Meksikës.

Eshte kunder gazerave dhe dhimbjeve ne stomak. Perdoret si caj.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Meshtekna

Categories

Archives