Sunday, 16/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bëje këtë lutjeBëje këtë lutje

O ALLAH

Nxire prej trupave tona

Çdo sëmundje
Çdo helm
Çdo magji
Çdo msysh
Çdo mërzi
Çdo breng
Çdo pikëllim
Çdo ngushtim

Dhe zëvendësoe me

Shëndet
Lumturi
Gëzim
Shpëtim

përkthim

Hoxhë S.Rushiti