Tuesday, 22/8/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • A dëshiron që të të udhëzoj tek një thesar prej thesarëve të Xhennetit?
  A dëshiron që të të udhëzoj tek një thesar prej thesarëve të Xhennetit?

  Poashtu Pejgamberi sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem ka thënë: “O Abdull-llah ibën Kajs, a dëshiron që të të udhëzoj tek një thesar prej thesarëve të Xhennetit? Unë i thashë: "Po, o i Dërguari i All-llahut". Ai më tha: “Thuaj: لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ La Havle ve la kuvvete il-la bil-lah. S`ka ndryshim e…

 • Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite
  Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite

    Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah - Degjoje cdo dite Mesoje dhe recitoje cdo dite ... All-llahumme inna nexh’aluke fi nuhurihim ve ne’udhu bike min shururihim. O Zot, prej Teje ndihmë kërkojmë të na mbrosh nga armiqësia e tyre; prej Teje ndihmë kërkojmë të na mbrosh prej djallëzisë së tyre. Ebu Davudi…

 • DISA ILAçE TE DOBISHME natyrale per semundjet shpirterore
  DISA ILAçE TE DOBISHME natyrale per semundjet shpirterore

  DISA ILAçE TE DOBISHME (Me lejen e Allahut) 1.Gjethet e zambakut tokesore(ziziphus jujuba)per siher Iben Bazi.Allahu e meshirofte ka then:”Prej ilaçeve per siher,pasi ai te ndodhe dhe ne te njeen koh eshte ilaç i dobishem per njeriun qe nuk mund te kryeje mardhenie seksuale me bashkeshorten e tij,eshte qe njeriu te marre shtate gjethe te…

Rukje

Shendeti

5 ushqimet që ulin shtypjen e gjakut
5 ushqimet që ulin shtypjen e gjakut

  Para se të pajtohesh me faktin se duhet të marrësh medikamentet për shtypjen e gjakut ndal dhe konsidero njëherë dietën dhe ushqimet që ulin shtypjen e gjakut. Ashtu sikur disa ushqime janë të “këqija” për shtypjen e gjakut njashtu ka edhe ushqime që janë shumë të mira për ju. Ushqimet që janë të shëndetshme…

Me Shume

Sëmundjet

 • Rritja e aftësisë seksuale (potencës)
  Rritja e aftësisë seksuale (potencës)

  Rritja e aftësisë seksuale (potencës) Duhet marrë tri kokë qepe dhe të shtrydhen mire dhe të merret sasi e njëjtë e mjaltës (aq sa ka lëng qepe) dhe këto të bëhen bashkë, e mandej të vendosen në zjarr të ngadaltë të zihen gjithnjë derisa nuk zhduket shkuma e mjaltës. Pastaj kjo përzierje e ziher futet…

 • Hiqeni kolesterolin nga enët e gjakut për vetëm 40 ditë!
  Hiqeni kolesterolin nga enët e gjakut për vetëm 40 ditë!

  Hiqeni kolesterolin nga enët e gjakut për vetëm 40 ditë! Shprehitë e këqija të të ushqyerit, mungesa e ushtrimeve fizike dhe stili jo i shëndetshëm i të jetuarit kontribuojnë në bllokimin e enëve tuaja të gjakut. Me siguri nuk dëshironi që kolesteroli të mblidhet në muret e enëve tuaja të gjakut. Kjo për shkak se…

 • Pastrimi i melqise, temthit dhe shpretkes
  Pastrimi i melqise, temthit dhe shpretkes

  Shikojini mire keto pamje. Jane te autopsise se nje melcie te nje njeriu te vdekur me kancer ne melci, ose me cevoze sic quhet. Melcia eshte prere ne menyre terthore. Shikoni kokrrat jeshile te cilat jane me mijra dhe te madhesive te ndryshme. Me pastrimin e tyre te gjitha semundjet zhduken inshaAllah, sepse melcia eshte…

Categories

Archives