Saturday, 21/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Australi: Anija me azilkërkues u fundos në Oqeanin Indian


Australi: Anija me azilkërkues u fundos në Oqeanin Indian


07498BCFF12F787F502A1D4E067CA0FE

Një anije me azilkërkues është fundosur në Oqeanin Indian. Ekipet e shpëtimit nga Australia kanë arritur t’i nxjerrin 160 njerëz nga uji

Një anije me azilkërkues është fundosur në Oqeanin Indian. Ekipet e shpëtimit nga Australia kanë arritur t’i nxjerrin 160 njerëz nga uji.

Anija u fundos sot, afro 220 kilometra në veri të Ujëdhesës Christmas, ku Australia e mbanë një kamp arrestimi për azilkërkuesit.

Australia po përpiqet t’i dekurajoj udhëtimet e këtilla të rrezikshme dhe muajin e kaluar ka shpallur se më nuk do të pranoj azilkërkues, që arrijnë me anije.

Deri tash këtë vit, 18 mijë azilkërkues kanë arritur në Australi.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Presidenti Izraelit: Populli iranian nuk është armik i Izraelit dhe izraeli nuk është armik i Iranit

Categories

Archives