Quinta-feira, 20/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ATA JANË TË RRALLË DHE TË MREKULLUESHËM!

ATA JANË TË RRALLË DHE TË MREKULLUESHËM!

10848558_1587977931472139_6970931877041954258_o

ATA JANË TË RRALLË DHE TË MREKULLUESHËM!

 

Në jetë do të kuptosh se çdo individ që e takon e ka rolin e vet:

 

Disa do të vënë në sprovë, e disa do të shfrytëzojnë!

 

Disa do të paraqiten sa për sy e faqe, e disa do të donë!

 

Disa do të dashurojnë, e disa do të mësojnë!

 

Mirëpo, më i rëndësishmi është, ai që e nxjerr më të mirën prej teje.

 

Ata janë të rrallë dhe janë individë të mrekullueshëm!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 92 times, 1 visits today)
Top