Sábado, 23/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Arrëmyshku,dobitë dhe përdorimetArrëmyshku,dobitë dhe përdorimet

Dobitë dhe përdorimet :
Ai ndikon në tre drejtime :

– Është stimulus seksual: kjo gjë është e njohur edhe tek masa e njerëzve, për efektet e tij stimuluse në lidhje me procesin seksual. Një orë përpara aktit merret një lug e madhe. Nuk rekomandohet përdorimi i shpeshtë ose i përhershëm i kitij
vaji për kët qëllim, per shkak se mund të shkaktojë efekt të kundert.

Ndihmon në mjekimin e disa sëmundjeve të lëkurës si ekzema,qerja. Një lug e vogël nga goja ndihmon në largimin e gazrave dhe shërben si ndihmës për procesin e tretjes. Përdoret për rastet me diarre dhe kolerë dhe në mënyrë
të veqantë ka efekt në trajtimin e depresionit stresit dhe pagjumsisë.

Përdoret për trajtimin e artitit, cermes dhe reumatizëms.Lyhet me këtë vaj regjioni i caktuar një herë në ditë.
Të merret nën kujdes të veqantë dhe me maturi gjatë periudhës së shtatëzenisë.