Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë kuruese të arrës


Dobitë kuruese të arrës


 

Dobitë kuruese

Fuqizues, pastrues, anti-infeksion, anti-mykosje, fuqizues i sistemit imun, nxites i melçise dhe shpretkes, largues i krimbave te barkut, ndihmues ne varferimin e gjakut (anemi), per infeksionet e stomakut, per infeksionet e bajameve, per infeksionet e brendshme kronike te sistemit riprodhues, per diabetin, per semundjet e grave (sekrecionet e bardha vaginare). Levorja e arres i jep butesi dhe shkelqim flokut.

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  Trangulli gjarpëror ( Trangulli i anemis)

Categories

Archives