Tuesday, 23/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ankesa për parregullsi në Kërçovë


Ankesa për parregullsi në Kërçovë


27.03.2013

Partitë maqedonase janë ankuar për parregullsi lidhur me procesin e votimit në shtatë qendra votimi në Kërçovë. Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve do të vendosë në një afat prej 48 orësh lidhur me këto dhe ankesat e parashtruara të partive të tjera. Në Kërçovë fitoi kandidati shqiptar për kryetar komune nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim me votat e të gjithë shqiptarëve të komunës dhe të emigrantëve të cilët erdhën posaçërisht për të votuar.
Isak Ramadani
Një shkrim tjetër i dobishëm  Dacic: Të këmbejmë veriun me Luginën e Preshevës

Categories

Archives