Wednesday, 17/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ALLAHU E SHKROI TREGIMIN E JETES TENDEALLAHU E SHKROI TREGIMIN E JETES TENDE

ALLAHU E SHKROI TREGIMIN E JETES TENDE

Allahu eshte Ai i cili e shkroi tregimin e jetes tende, per kete sillu mire kur e rrëfen atë…

Sillu mire ne gjykimin tend per ate qe ndodhe mbrenda saj.

Ankoju per gjendjen tende Zotit tend por,
Mos ju anko roberve te Tij.

dhe behu i sigurt se cdo pikellim qe ti e perjeton, ose vjen nga ajo se Ai te don.
dhe te sprovon.

Ose vjen nga ajo se Ai te don… Dhe deshiron nga gjunahet te pastron!

Do te vjen dita kur do ta zbulosh se pikellimi yt te ka mbrojtur nga zjarri….dhe durimi yt te ka futur ne Xhennet!!

Shejh Salih el Megamis