Saturday, 22/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Aktivizimi i memorjes dhe rritja e aftesisë për të kuptuar


Aktivizimi i memorjes dhe rritja e aftesisë për të kuptuar


Aktivizimi i memorjes dhe rritja e aftesisë për të kuptuar

Një lugë të vogël vaj të kokrrës së zezë e shoqëruar me 100 ml nenexhik të zier, pihet për çdo ditë pas buke në mëngjes për 10 ditë rrjesht.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Shërimi i dhembjeve të veshit dhe shurdhimit të rastit

Categories

Archives