Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ajo me vërtetë më bëri të lumtur

Ajo me vërtetë më bëri të lumtur

Ibnul Xhauzi ka thënë: Sejjar ka transmetuar nga Rijah i cili ka thënë:

Më kanë përmendur një grua, kështu që e martova. Sa herë që ajo mbaronte namazin e jacisë, ajo parfumosej, zbukurohej me temjan dhe vishte rrobat e saj të bukura, pastaj më afrohej dhe më thoshte: A ke nevojë për mua?

Nëse i thoja po, ajo qëndronte me mua, dhe nëse i thoja jo, ajo hiqte rrobat e bukura dhe falej deri në mëngjes. Rijah tha: Betohem në Allahun, ajo me të vërtetë më bëri të lumtur.”

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top