Monday, 22/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ai që dëshmon rrejshëm ngarkohet me tri gjynaheAi që dëshmon rrejshëm ngarkohet me tri gjynahe

Ai që dëshmon rrejshëm ngarkohet me tri gjynahe:
1- Gjynahun e gënjeshtrës dhe mashtrimit.
2- Gjynahun e ndihmës ndaj zullumqarit.
3- Gjynahun e tradhëtisë dhe lënies në baltë atij që i është bërë padrejtësia.