Friday, 21/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Agjërimi shëron më shumë se njëqind sëmundje


Agjërimi shëron më shumë se njëqind sëmundje


Shkencëtarët thonë se agjërimi shëron më shumë se njëqind sëmundje! Si tensioni i lartë i gjakut, diabeti, astma kronike, sëmundjet e frymëmarrjes, sëmundjet e zemrës, arteriosklerozës, shumë sëmundje të mëlçisë dhe sëmundjet e lëkurës të tilla si alergji dhe ekzemë kronike.

“Por, agjërimi juaj është më i dobishëm, në qoftë se e dini”. {El-Bekare: 184}

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Për hatër të dashurisë mos u ?zhvishni?
Tags:

Categories

Archives