Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Acarimi i lëkurës dhe fërkimi ndërmjet kofshëveAcarimi i lëkurës dhe fërkimi ndërmjet kofshëve

lekura

Acarimi i lëkurës dhe fërkimi ndërmjet kofshëve

Lahet vëndi i acaruar me ujë dhe sapun. Pasi fshihet me ndonjë copë, fërkohet mirë me vajin e kokrrës së zezë në mbrëmje, dhe lihet ashtu deri në mëngjes.

(Visited 11 times, 1 visits today)