Sunday, 28/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Abuzime me tenderat e medikamenteve


Abuzime me tenderat e medikamenteve


Ministri i Shëndetësisë HalimKosova ka kthyer tenderin për blerjen e medikamenteve pasi sipas tij ka pasur abuzime. Aktualisht po kryhen kontrolle në të gjitha instucionet shëndetësore, pasi janë vënë re devijime të theksuara të lekëve të marra nga buxheti i shtetit. Halimi paralajmëroi se do të kthehen të gjithatenderat ku konstatohenabuzime.

“Nga të dhënat e para ka pasurabuzime. Çdo njeri që ka abuzuar do të përgjigjet aty ku i takon. 2.4 miliardë lekë të vjetra është ky sepse ka pasur shkelje dhe devijime nga rruga ku do të ecte”- tha Kosova.

Kreu i Shëndetsisë u shpreh se situata në QSUT do të ndryshojë duke filluar që nga dita e martë. Pacientët tha ai nuk do të vuajnë pasojat e tenderave për të pasur ilaçe. /albeu/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Fillon “Java e Promovimit të Shëndetit”, manifestimi qëndror u mbajt në shkollën fillore “Hasan Prishtina” në Prishtinë

Categories

Archives