Wednesday, 20/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A mund te kete zili muslimani? A mund te kete zili muslimani? 

Shejhul Islami Ibn Tejmijeh rahimehullah ka thene:
“Cdo shpirt ne vetvete herë pas here ka zili, thjesht njeriu fisnik e fsheh dhe e mund ate, ndersa i poshteri,mosmirenjohes e shfaq ate.
U pyet Hasan el Basriu: A mund te kete zili muslimani?
Ai tha: A i harrove vellezerit e Jusufit?
Fshihe ate ne zemer, sepse vetëm ashtu nuk te demton, per sa kohe qe nuk transferohet ne gjuhe apo gjymtyre. 
Mexhmual Fetaua 10/124