Thursday, 20/9/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

A MENDON SE JE I VARFËR !?



A MENDON SE JE I VARFËR !?

Mendon se je i varfër!

A mund t’i shesësh sytë e tu? Jo, se për to nuk ka çmim.

A mund t’i shesësh veshët e tu? Jo, se për to nuk ka çmim.

A mund t’i shesësh duart e tua? Jo, se për to nuk ka çmim.

A mund t’i shesësh këmbët e tua? Jo, se për to nuk ka çmim.





Po gjymtyrët e tjera? Jo, se për to nuk ka çmim.

Akoma mendon se je i varfër?!

Falendero Krijuesin dhe adhuro vetëm Atë!