Wednesday, 14/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

A e keni ditur se koha në mes të ezanit dhe ikametit është koha më e mirë për dua?A e keni ditur se koha në mes të ezanit dhe ikametit është koha më e mirë për dua?

Duaja
A e keni ditur se koha në mes të ezanit dhe ikametit është koha
më e mirë për dua? Shfrytëzoje atë në maksimum! Transmeton
Enes Ibn Malik: “Lutja në mes të ezanit dhe ikametit nuk
kthehet.” (Suneni i Ebu Dawudit, Libri #2, Hadithi #0521)