Saturday, 20/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brengaA e ke ditur ?Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga

A e ke ditur ?

Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga

LA HAVLE VE LA KUVVETE IL-LA BIL-LAH
S’ka lëvizje e as force përveç se më dëshirën e Allahut.

(Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga.)

Thuaje cdo ditë me bindje dhe zemër me dhjetëra herë.