Friday, 19/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur?A e ke ditur?

Imam Maliku ka thënë:
“Kam dëgjuar shumë prej dijetarëve, ta konsiderojnë të pëlqyeshme parfumosjen dhe të zbukuruarit në ditët e festave.”
Ibnl Kajim, në librin “Zadu El Mead” ka thënë:
“I Dërguari i Allahut (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të), vishte rrobat më të bukura në ditët e festave.