Saturday, 18/8/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?A e ke ditur ?

a e ke ditur

Aishja, Allahu qoftë i kënaqur nga ajo, tregon se Pejgamberi, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, ka vdekur në moshën 63 vjeç.

Categories

Archives