Sábado, 23/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

A e ke ditur ?A e ke ditur ?

dita nata

Pejgamberi (sallallahu alejhi ue selam) ka thënë:

“Janë tri lloje të ëndrrave: ëndërra prej Allahut, ëndërra që shkakton ankth dhe të cilat vijnë prej Shejtanit, dhe ëndërrat të cilat vijnë nga ajo për çka personi mendon derisa është i zgjuar dhe e sheh atë kur flenë.”

(Buhari, 6499; Muslim, 4200)