Tuesday, 11/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?A e ke ditur ?

 qeni i zi

Pejgamberi sal-lallahu alejhi ve sel-lem ka thene:

”Kur t’i ndegjoni lehjet e qenve dhe palljet e gomareve ne mbremje, kerkoni mbrojtjen e Allahut prej tyre, sepse ata shohin ate qe ju nuk e shihni.” (Transmetojne Ebu Davudi dhe Ahmedi. Shejh Albani ka thene se hadithi eshte sahih)