Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
+5C

A e dini se çfarë do të thotë shenja në formë katrori të vogel ?

3%
User Rating

colgate 1
A e dini se çfarë do të thotë shenja në formë katrori të vogel në anën tjetër të tubit në pastë dhëmbësh dhe shampo ?

A keni vënë re se në çdo tub në anën e pasme në pjesen e bishtit ka të vulosur një shenje në formë katrori të vogël me ngjyra të ndryshme: të zezë, kafe të errët, blu (ngjyra të errëta në përgjithësi), si dhe të kuqe dhe të gjelbër.

Pra, çfarë është menduar me këto ?

Kutitë e errëta tregojnë se produkti që ju jeni duke përdorur është plotësisht nga kimikatet !
Shenjat e kuqe tregojnë se produkti është rreth 70% është i përbërë nga kimikatet dhe 30% e produktit natyror.
Shenjat e gjelbëra tregojnë se ky produkt është i lirë të kimikateve! Përbëhet vetëm prej materialeve natyrore!

Verejtje : në foto këtë shenjë e kemi paraqitur të rrethuar me një rreth me një shigjetë të kuqe !

image_pdf

Related Post

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives

Categories