Friday, 21/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

A e dini kush është femra muslimane?!


A e dini kush është femra muslimane?!


femra muslimaneA e dini kush është femra muslimane?!

Ajo…
që Allahun ka marrë për Zot,
që Muhamedin, paqja qoftë mbi të, ka marrë për Pejgamber,
që Kuranin ka marrë për argument,
që Hadixhen ka marrë për shembull,
që xhenetin ka marrë si qëllim të saj,
që turpin ka marrë si moral,
që kur e dëgjon ezanin e fal namazin,
që imani i saj është fshehtësia e fatbardhësisë së saj,
që kur bie nata, ngrihet dhe lut Allahun,
që kur do, do bashkëshortin e saj
që kur e shikon, vëren dritë në fytyrën e saj
që zemrën e ka të ndërtuar nga të përmendurit e Allahut.

Përktheu: Valdet Kamberi

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Sigurimi më i mirë në Botë

Categories

Archives