Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

A e di kë e do Allahu?A e di kë e do Allahu?

”… Allahu i do të devotshmit”. (Ali Imran: 76)
”… Allahu i do ata të cilët mbështeten tek Ai.” (Ali Imran: 159)
”… Allahu me të vërtetë i do ata që pendohen dhe i do ata që pastrohen.” (El-Bekare: 222)
”… Edhe Allahu i do punëmirët.” (Ali Imran: 134)
”… Edhe Allahu i do durimtarët.” (Ali Imran: 146)
”… Allahu i do të pastërtit.” (Et-Teube: 108)
”… Allahu i do të drejtët”. (El-Maide: 42)
”… Allahu i do të devotshmit”. (Ali Imran: 76)
”… Allahu i do ata të cilët mbështeten tek Ai.” (Ali Imran: 159)
Allahu i do ata të cilët luftojnë për hir të Allahut në radhë si mure të fortifikuara.” (Es-Saff: 4)

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi