Segunda-feira, 20/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A dëshironi tju falen mëkatet?A dëshironi tju falen mëkatet?

A dëshironi tju falen mëkatet

I Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:
A dëshironi t’ju tregoj se me çfarë Allahu i shlyen mëkatet e juaja dhe me çfarë i lartëson gradat tuaja? Të pranishmit i thanë: -Po, o i Dërguari i Allahut! I Dërguari alejhi selam u tha: – Marrja e plotë e abdesit edhe atëherë kur është vështirë, shkuarja e shpeshtë në xhami dhe pritja e namazit pas namazit. Kjo është fortifikatë, kjo është fortifikatë.

(Marrë nga përmbledhja e haditheve “Rijadus-Salihin”,572)

(Visited 18 times, 1 visits today)
Top