Wednesday, 18/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

A dëshiron të pranohet duaja ?!!

A dëshiron të pranohet duaja ?!!

duaja

A dëshiron të pranohet duaja ?!!

 

Ebu Sulejman ed-darani ka thënë:

Kush dëshiron ti pranohet duaja e tij,le te fillon me dërgimin e salavatit mbi Pejgamberin a.s, dhe le te mbaron me salavat, sepse salavati mbi te Dërguarin është i pranuar.

Allahu është Bujar dhe nuk e refuzon atë e cila është ndërmjet salavateve.

Një shkrim tjetër i dobishëm  A të të mësoj një fjalë që nëse e thua Allahu ka për ta larguar hallin dhe ka për të ta larë borxhin?

Categories

Archives