Monday, 22/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A dëshiron qe të të zbutet zemra dhe te përmbushët nevoja?A dëshiron qe të të zbutet zemra dhe te përmbushët nevoja?

A dëshiron qe të të zbutet zemra dhe te përmbushët nevoja?

Mëshiroje jetimin, lëmoja kokën, ushqeje nga ushqimi yt do te zbutet zemra dhe do te përmbushët nevoja.

Muhammedi alejhi selam