Saturday, 24/6/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Si mund të bëhet një lutje
  Si mund të bëhet një lutje

  Allahu i Madhëruar thotë në Kuran:"(O, besimtarë!) Më kujtoni Mua (me lutje e adhurime), që t'ju kujtoj ju (me shpërblime); më falenderoni vetëm Mua e mos më mohoni." (Kur'ani: 1.152) Atëherë, le ta kujtojmë Allahun, le t'i lutemi Allahut, sepse Ai është i kënaqur nga ne, kur i drejtohemi Atij çiltërisht. Që të na pranohen…

 • Rukje e fuqishme dhe efektive kundër mësyshit dhe zilisë
  Rukje e fuqishme dhe efektive kundër mësyshit dhe zilisë

  Dëgjoje me vëmendje - mundësisht me kufje RUQYA | POWERFUL & EFFECTIVE DUA TO CURE AYN (EVIL EYE) | SHAYKH KHALID AL-HIBSHI (HA) Simptomet e syrit dhe xhelozisë 1.Ndryshimi i gjendjes në të keq e më keq 2.Keqsimii shëndetit shpejtë 3.Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme 4.Nëfund të kokës ndjen shtypje dhe rëndim 5.Shytpje…

 • Kush deshiron sherim lexojeni shpesh Suren EL BEKARE
  Kush deshiron sherim lexojeni shpesh Suren EL BEKARE

  Transmetohet nga EbuHurejreja se i Dërguari i All-llahut Salallahu alejhi ve selem ka thënë: “Mos i bëni shtëpitë tuaja varreza, sepse vërtetë shejtani ik prej asaj shtëpie në të cilën lexohet sureja el Bekare” (Muslimi) Imam Taberaniu dhe Ebu Hatim b. Hibbani kanë regjistruar hadithin e transmetuar nga Sehl b. Sa’di i cili ka thënë:…

Rukje

Shendeti

Larja e syve me ujë të ftohtë
Larja e syve me ujë të ftohtë

Larja e syve me uje te ftohte i lehteson menjehere syte e lodhur,ndihmon per ruajtjen e shikimit,tonifikon lekuren rreth syve,ul irritimin enjtjen dhe inflamacionin.Ne kete menyre mund te hiqni edhe trupa te huaj nga syri.Perkuluni mbi lavaman mbajini syte hapur hidhni ngadale uje me duar ne sejcilin sy per pak sekonda ,fshijini me butesi dhe…

Me Shume

Sëmundjet

 • Për shërimin e [varrave] plagëve të rënda dhe të lehta
  Për shërimin e [varrave] plagëve të rënda dhe të lehta

  Për shërimin e [varrave] plagëve të rënda dhe të lehta: Një grusht me kokrra të zeza vlohet në një enë me ujë, pastaj me kokrrat e vluara mbulon plagën për 15 minuta ose më tepër, duke lëvizur vendin e saj vetvetiu. Pas kësaj, para se të flejë, lyhet plaga me vaj të kokrrës së zezë…

 • Për shërimin e jashtëqitjes
  Për shërimin e jashtëqitjes

  Për shërimin e jashtëqitjes: Një jogurti i qitet një lugë e madhe me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet. Kjo terapi merret derisa të humbet jashtëqitja krejtësisht në periudhën prej tri ditësh.

 • Shërimi i ishiasit me bishtin e delës …!?
  Shërimi i ishiasit me bishtin e delës …!?

  Në transmetimin që shënon Ibn Maxhxheh, transmetohet nga Enes ibn Maliku r.a. që Pejgamberi salAllahu alejhi we selam ka thënë: “Ilaç për ishias është bishti i deles i shkrirë dhe i ndarë në tri pjesë, secila pjesë merret në lukth esull tri ditë pandërprerë.” Çfarë nënkupton qe deleja duhet te jete që kullosin në regjionet…

Categories

Archives