Wednesday, 23/8/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Semundja eshte dy llojesh

Semundja eshte dy llojesh

 

Semundja eshte dy llojesh: semundje e shpirtit dhe semundje e trupit, sepse edhe njeriu eshte i perbere nga keto dy elemente, nga shpirti dhe nga materia. Nuk e askush qe ka logjike, se semundja e shpirtit eshte me e rende se semundja e trupit, me e rrezikshme se ajo dhe shkak per shume semundje te trupit.

Një shkrim tjetër i dobishëm  A te tregoj per gjene me te cmuar qe nje njeri mund ta posedoje?

Categories

Archives