Monday, 22/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 SUNNETE (rregulla) gjate pirjes se një gote ujë


7 SUNNETE (rregulla) gjate pirjes se një gote ujë


uji

7 SUNNETE (rregulla) gjate pirjes se një gote ujë;

* Ta fillon me Bismillah
* Ta pine ulur
* Ta pine me dorën e djathte
* Ta pine me 3 gllenka
* Mos te frynë ne brendësi te gotës
* Nëse është dikush prezent,t’ia ofron atij
* Pasi të pine ujin te thuash Elhamdulillah.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin
Tags:

Categories

Archives