Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

7 fjali motivuese për një jetë më të mirë7 fjali motivuese për një jetë më të mirë

 

Lutja është shpresë që nuk njeh fund!

Thashethemi vdes kur godet veshët e njeriut të mençur !

Nëse dëshiron që kjo jetë mos ta thyej zemrën tënde, atëherë mos ia dhuro zemrën tënde kësaj jete kalimtare !

Sa i ëmbël është istigfari, qetëson zemrën dhe shpirtin !

Modestia virtyt i të urtëve !

Qesh, por mos përqesh !

Ilaçi i dështimit është vazhdimësia !!