Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

60% e egjiptianëve duan president civil


60% e egjiptianëve duan president civil


Qendra Ibnu Haldun në Egjipt, gjatë një sondazhi të zhvilluar rreth presidentit të ardhshëm të vendit, pa se 61 % e egjiptianëve duan një president civil, 30 % donin një president me të shkuar ushtarake dhe vetëm 10% donin një president që shërben akoma në ushtri.

egjipt civil
Sipas burimeve të vetë qëndrës, pritshmëritë ishin të tilla që populli, sidomos në këto kohë tranzicioni, do të preferonte një president ushtarak për të udhëhequr vendin./kohaislame/

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Turqi: Fiton kryetarja e parë me shami nga AKP

Categories

Archives