Tuesday, 17/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Terapi nga mjeku drejtë shpëtimit !?

5 Terapi nga mjeku drejtë shpëtimit !?

mjeku

5 Terapi nga mjeku drejtë shpëtimit !?

Fudejl ibën Ijad,- Allahu e mëshiroftë!,- ka thënë:

“Kush i ruhet pesë gjërave është ruajtur prej të keqes së dynjasë dhe ahiretit, ato janë:

1: Vetëpëlqimit..
2: Hipokrizisë..
3: Mendjemadhësisë..
4: Mospërfilljes ..
5: Dhe Epshit”.

Hiljetul Eulia 8/95.

Perktheu:Suad Shabani

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mbi eleminimin e pasojave të kafshimit helmues me anë të Fatihasë
Tags:

Categories

Archives