Sexta-feira, 22/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

5 Këshilla nga një mendjendritur5 Këshilla nga një mendjendritur
Agron Islami

1. Puno shumë!
2. Lutu në detaje!
3. Ndiqe zërin e qetë të intelektit!
4. Braktisi ziliqarët!
5. Guxo dhe mos u frikëso!