Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 errësirat


5 errësirat


5 dark5 errësirat
————-
Disa fjalë të Ebu Bekrit, Allahu qoftë i kënaqur me të:

– Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi.
– Varri është errësirë dhe llamba e tij është Namazi.
– Peshorja është errësirë dhe llamba e saj është La ilahe il-lAll-llah.
– Sirati është errësirë dhe llamba e tij është Bindja e plotë.
– Ahireti është errësirë dhe llamba e tij është Puna e mirë.

Përshtati: Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  NËNTË MJETET PËR DASHURI TË PËRHERSHME MES BASHKËSHORTËVE

Categories

Archives