Monday, 24/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

3 dobi të ushqimit të kuq…


3 dobi të ushqimit të kuq…


ushqimi i kuq

3 dobi të ushqimit të kuq

1. Frutat e kuqë mbrojnë kundër sëmundjeve të zemrës, parandalojnë ngjizjen e gjakut dhe përmirësonjnë qarkullimin e gjakut.
2. Frutat e kuqë janë të pasura me anti-oksidantë.
të cilët ju mbrojnë kundër sëmundjes së kancerit.
3. Frutat e kuqë përmbajnë likopene (anti-oksidantë)
që ua jep edhe ngjyrën atyre.

Përgatiti: Stafi i Sh.M.Etika

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Ky është një sekret i fshehtë i bukurisë për lëkurë të natyrshme dhe të ndritshme.
Tags:

Categories

Archives