Tuesday, 28/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

2 ngjarjet kryesore të ditëve të fundit të sqaruara nga hoxhë Bekir Halimi


2 ngjarjet kryesore të ditëve të fundit të sqaruara nga hoxhë Bekir Halimi


bekir halimi

Incidenti në Aeroplan (Cyrih-Prishtinë) dhe mediat tona -Hoxhe Bekir Halimi

 

Vajza me Mjekërr (Fituesja e Eurovisionit 2014)  – Hoxhe Bekir Halimi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Arabi Saudite, policia edukative mund të largojë rregullat për kohë të namazit

Categories

Archives