Friday, 26/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

2 këshilla profetike për shtëpite tona


2 këshilla profetike për shtëpite tona


Pastrimi i shtëpisë nga kryqet, fotot të cilat përmbajnë shpirtëra, qen etj.

Profeti (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) thotë: “Në të vërtetë engjëjt nuk futen në atë shtëpi në të cilën ndodhin këto gjëra.” (Transmeton Buhariu 6/388 “Fet’h” dhe Muslimi 17/17, Neueuij).

perendimi i diellit

Këshillimi i fëmijëve që të mos dalin pas perëndimit të diellit.

Profeti (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) thotë: “Kur të perëndojë dielli apo të errësohet, mbani dhe mos i nxirrni jashtë fëmijët tuaj, sepse shejtanët shpërndahen në këtë kohë.” (Transmeton Muslimi).

Një shkrim tjetër i dobishëm  '' A doni te ju tregoj juve çka ju largon urrejtjen, mendjemadhesine, shqetesimin, xhelozine?

Categories

Archives