Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 mjekët më të preferuar në botë


10 mjekët më të preferuar në botë


10 mjekët më të preferuar në botë:

 

1 – Kur’ani.
2 – Pini ujë shpesh.
3 – Gjumë i mjaftueshëm gjatë natës.
4 – Ajër dhe atmosferë të pastër.
5 – Ecje për gjysmë ore në ditë.
6 – Ushqim i shëndetshëm dhe i ekuilibruar.
7 – Rreze të diellit të padëmshme.
8 – Mjaltë.


9 – Farë e zezë. 


10 – Kënaqësia dhe pajtimi me caktimin e Allahut .

 

Nga hoxhë Halil Avdulli.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Menuja ideale për të parandaluar tumoret
Tags:

Categories

Archives